fredag den 1. januar 2021

Godt Nytår

 Forhåbentlig vil 2021 byde på mere normale tilstande og masser af glæde og samvær.

Efter flere års pause vil jeg håbe på at byde nye hvalpe velkommen på Cheerio.

Waterley I'm Mandy Fly Me har en aftale med Abousir Ben Mazar-I-Sharif - Sii-re! Det skal blive spændende, men Mandy har en lang cyklus, så det bliver først i løbet af sommeren. 

Jeg har længe ønsket, at Cheerio Ruby My Dear - Gaia -måtte få et kuld, men Mira Falck og familie havde ikke mod den opgave. Fair nok. Nu har de tilbudt mig, at jeg må låne Gaia til et kuld. Gaia er vandt til at komme her - så det er jeg sikker på, hun vil synes er fint. Hun bliver snart fem, så det er sidste udkald.

Gaia er efter Sii-re og Cheerio Ponya. 

De udvalgte han er Buddha's Zanskar, som ejes af Tine Boutrup.